Przy pracy możesz spotkać nas w Rydułtowach, na Śląsku. To właśnie tutaj tłoczymy oleje i produkujemy naturalne musztardy. Włoska filozofia towarzyszy nam aż do dziś – proste receptury i doskonała jakość składników to kierunek, który obraliśmy za cel.
Gorczyca, ocet jabłkowy i prawdziwy miód – prosta baza naszych musztard gwarantuje ich szlachetny smak. Tym co nadaje charakter są przyprawy – chilli, pieprz i chrzan sprawiają, że produkt nabywa osobowość.
Tłoczenie na zimno, brak rafinacji i filtracji to sekret oleju o głębokim aromacie i smaku. Nie używamy środków chemicznych i konserwantów. Nie przyspieszamy procesów, które potrafią trwać nawet tydzień. Cierpliwość odwdzięcza się smakiem wydobytym z samego serca natury.
Nasze produkty prezentujemy na targach żywności, w naszym sklepie internetowym, a także współpracujących sklepach. Coraz częściej spotykamy na swojej drodze ludzi, którzy już nie wyobrażają sobie kuchni bez naszych olejów i musztard.